M’encanta Pedro Almodóvar

M’encanta Pedro Almodóvar –el seu cinema vull dir– i després de veure La mala educación vaig arribar a un parell de conclusions. Primer, estudiar a un col·legi religiós marca. Segon –resultat de l’anterior–, o et fas travesti o pedòfil o militar o polític o capellà o assassí en sèrie o alguna cosa com per a cridar molt l’atenció i eixir en programes tipus Gente o Impacto.

Açò ho vaig comprovar el passat 12 d’Octubre quan, accidentament, vaig acabar baixant per Gran Via cap a La Castellana, a Madrid, i d’allà fins Colón per a veure alguna de les celebracions per tan assenyalada data. “España para mí es lo más grande” -deien alguns dels presents-. Vaig tractar de ficar-me en els personatges per tal de posar-me en situació però ni així va ser possible. Cada vegada que arribava un grup de militars -en especial ho vaig fer amb La Legión- em deia “Vinga, que ara sí que m’arriba el patriotisme”. Impossible.

Tal vegada la meua experiència al Fray Ignacio Barrachina va ser prou perquè m’adonara que: Primer, no tinc d’esperit patriòtic ni religiós ni res de res de res. Segon, en l’aglomeració vaig veure a molts que havien estudiat en col·legis religiosos. Ara només falta que vinguen a entrevistar-nos els de Gente; encara que, be, a mi amb el Qué me dices ja m’arriba perquè el meu gust no arriba més alt. On es pose Belén Esteban que se’n vaja la re-re-re-re-bes-neta d’eixa marqueseta que va posar -despullada?- per al meu homònim, el pintor Goya . Punt i basta. Dixit.

Anuncios

2 comentarios sobre “M’encanta Pedro Almodóvar

  1. Atenció… coneixia la notícia per el programa d’Ana Rosa. M’encanta! J’aime Vicky, Cristina et Barcelone! Quin és l’ordre correcte!? 😉

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s