AG // Entrevista a la Verge de Montserrat

Aquest blog té l’immens plaer de presentar-vos, en rigorosa exclusiva, una entrevista feta per l’Arqueòleg Glamurós a la patrona de Catalunya, la Verge de Montserrat, coneguda popularment als baixos fons amb el pseudònim de “la Moreneta”. Amb ella parlarem de sexe, política i cirurgia estètica, entre altes apassionants temes! Enguany vos prometem una entrevista amb la Verge dels Desamparats. Deixeu un comentari si voleu que entrevistem a d’altres sants o verges de la vostra preferència.

Arqueòleg Glamurós (AG)- En primer lloc gràcies per acceptar aquest repte excel·lència. Com ho porta això de romandre verge dotze segles rodejada d’homes?

Verge de Montserrat (VM)-> Ai per favor! Que n’ets d’innocent! L’únic orifici que em queda verge en tot el cos és l’orella esquerra. M’he repassat escolanies i frares de dalt a baix, generació rere generació! La Moreneta no es fa l’estreta! Mira, veus aquesta esfera que duc a la ma? Es una bola xinesa amb multivibrador sísmic.

AG – Vaja! Esteu feta tota una barjaula! Be, i la càrrega simbòlica de ser la patrona de Catalunya i el símbol del nacionalisme conservador?

VM- A mi Catalunya em sua un peu. Jo l’únic que vull es que em facin ofrenes i que em portin coses materials, com més millor! Mira les meves darreres adquisicions: un xandall de licra, una liquadora turbo, tres grams d’speed, un tanga comestible…

AG- Ja veig ja… escolti, li faria res treure la seva ma del meu paquet? Que dirà el seu fill? Bé… ara millor! Ens podria confirmar els rumors de que ha passat pel quirofan?

VM- Doncs si! Estic farta de les meves desproporcions romàniques!! Vull tenir el cutis de la Virgen del Rocio o les caderes de la Pilarica! T’he de confessar que jo volia ser barroca i plorar llàgrimes de sang, tenir estigmes, fer carotes de sadisme…

AG- Com a afroamericana, com valora la mort de Michael Jackson?

VM – Michael era un amic de la família, sovint sortíem de parranda a ballar el mookwalking pel Monestir mentre barrejavem barbitúrics amb mel i mató. El meu nen passava llargues estances al seu parc de Neverland i diu que l’alimentava molt bé! Eh que si? Diga-li alguna cosa a aquest senyoret tan simpàtic! Vinga! No siguis tímid! 

La Moreneta, en una visita a LAPD

 

AG – Amb l’esplèndida biblioteca del monestir, suposo que la seva vida intel·lectual deu ser molt elevada, no?

VM- Oi tant! Ja tinc enllestida la meva tesi doctoral sobre la interpretació sexual dels embarbussaments catalans.

AG- Que em diu ara! Ens podria fer un petit avanç?

VM- Doncs si! Mira en el cas de “En pinxo li va dir a en panxo vols que et punxi amb un punxó” jo interpreto clarament una relació homosexual sadomasoquista, on es planteja una lesió física amb un punxó. Ja no t’explico que he vist a “Setze jutges d’un jutjat mengen fetge d’un penjat…”

AG- Quin pou de sorpreses! I en quant al seu fill… parli’ns sobre ell! Que vol ser de gran? No s’avorreix tot el dia assegut la seva falda?

VM- Ell diu que vol ser actor porno… Peró encara la té molt petita el pobre! De moment es dedica a passar marihuana i LSD als monjos. Eh que si, Jesuset?

AG- Rosa d’abril, morena de la serra, de Montserrat estel?

VM – Mira guapo estic d’aquesta nyonyada de cançoneta fins al fons del potorro! Em tenen negre! No podien cantar un xic de hip hop aquest escolanets? Es que com jo soc afroamericana, estic més en la onda rapera dels suburbis saps?

AG- Sempre ho havia sospitat! Bé, divinitat ha estat un plaer i fins a la propera!

VM- Abans de marxar un petó al peu, que tinc un ull de poll que em suqueja, a veure si em passa!

Anuncios

11 comentarios sobre “AG // Entrevista a la Verge de Montserrat

 1. No et deixis enlluernar l’epidermis d’anticlerical i pseudorevolucionàri… en el fons els esquerrans -pijo-progres sou més oligarques -”la progresia” li diuen- del que esteu disposats a admetre. M’agradaria saber si en aquestos temps també li tocaries els collons a l’Islam.

 2. San Cucufato es de mis santos favoritos. Además da para mucho en una entrevista. El primer santo al que le iba el rollo sadomasoquista -con el permiso de San Sebastián. Para los que desconozcan….. La forma de hacer las peticiones a este santo es coger un trozo de tela, hacerle un nudo y guardar el trozo anudado. Entonces se dice “San Cucufato, los cojones te ato…”. Seguidamente hay que decir lo que se desea y, tras esto, seguir con la fórmula diciendo “Si no me lo concedes, no te los desato”. El nudo seguirá en el trozo de tela hasta que se haya cumplido el deseo formulado.

  Basseta, pensa les teues preguntes i me les deixes ací… que ara tinc línea directa amb tot el santoral… des de que m’he fet amic de la Moreneta!!

  Gràcies als dos primers comentaires… gracias por lo de kinki porque no es lo mismo contarlo que vivirlo.

 3. Ah… y claro Merce… no era el lema de mi profesión eso de “docere et delectare”!? Pues eso a aprender disfrutando!!

 4. Amic Parce:

  Ja he trobat a Conchita. Amb la informaciò deixada no ha segut complicat. Es una bona historia. Si publiques qualsevol cosa, ho replicaré al meu blog.

  Salud i força al canut …

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s