AG // Entrevista a Mahoma

Alguns lectors molt sensibles d’aquest blog es van ofendre per la innocent publicació d’un simple relat humorístic en el que s’insinuava, de la forma més moderada i respectuosa possible, que la Verge de Montserrat es una nimfòmana, pederasta i drogadicta. I perquè quede clar que ací tractem a tots amb el mateix respecte, igualitariament, vos dediquem aquesta nova entrevista a Mahoma de les mans de l’Arqueòleg Glamurós.

Miniburka

Arqueòleg Glamurós (AG)- Profeta, en primer lloc gràcies per acceptar aquesta entrevista. Espere que no l’importe que, per tal de protegir la seva imatge, l’hagem cobert amb un burka…

Profeta Mahoma (PM)- Oh m’encanta! Trobe que el burka és una roba molt sexi i pràctica! Pots anar despullat a sota i tocar-te sense que ningú se n’adone!

AG – Peró… d’on li ve aquesta mania a que se’l representi gràficament? Es per timidesa?

PM- Es que darrerament m’he donat a la mala vida… peus de porc, pernil, llonganissa, vi… guaita quins cuixots, quin mamellam, quina papada! Buda al meu costat sembla una sílfide anorèxica!

AG- Pensava que l’alcohol i la carn de porc estaven prohibits per l’islam….

PM- Ja… bueno… tot va començar amb una indigestió de fuet d’Olot amb moscatell…en plena gastrointeritis vaig maleir els porcs i la beguda… i les meves groupies s’ho vàrem prendre al peu de la lletra!!

AG- Parlem ara del seu bestseller el Corà: té pensat publicar alguna altre obra?? Tindrà segona part? S’adaptarà al cinema?

PM- He canviat lleugerament d’estil! Ara estic escrivint un guió per un curtmetratge titulat “Menja’m la Franja de Gaza” on un grup de terrroristes de Hamas practiquen una orgia amb rabins ultraortodoxos. Segur que al festival de Canes arrasa!

AG- Precisament m’agradaria que em comentés el tòpic sobre el terrorisme islàmic i la violència exercida en el seu nom.

PM- Horrible! Jo soc un hippy kumbayà de carmanyola i foulard! Vaig a fer malabars al Parc de la Ciutadella cada diumenge. Compartir és estimar i estimar es viure! Mai mataria cap ésser humà… tan sols jueus, alguns infidels i a Pilar Rahola!

AG- Que diria doncs a Al-Qaeda o Hamas?

PM- Que deixin d’immolar-se ja, que al Paradís anem curts de verges!!

AG- Ha pensat en adaptar les normes coràniques al segle XXI?

PM- Doncs si! Estic valorant la possibilitat de canviar la ubicació de la Kaaba de La Meca a Vic, ciutat on construirem una mega-mesquita que albergarà uns 10.000.000 de peregrins islàmics l’any. La setmana vinent comentaré la idea a l’ajuntament de la vila a veure que els hi sembla… Tambè introduiré l’ús del miniburka perque moltes de les nostres dones, amb tanta tela a l’estiu, fan nosa.

AG- Ja per acabar: Un grupuscle de comentaristes del meu blog l’acusen de tenir poc sentit humor i no acceptar cap mena d’acudit sobre la seva persona.

PM- Ah si? Em podries donar les seves dades? Es que tinc un amic que estarà encantat de fer-lis una brometa en persona…

AG- Clar que sí! Mire en aquest full té les seves dades personals, IP, fotografia, direcció…

Anuncios

15 comentarios sobre “AG // Entrevista a Mahoma

 1. Espere que amb aquest comentari no cause indignació en els adeptes ni ferir cap sensibilitat, pero a mí m´ha quedat una pregnta i una sospita de cara a Mahoma: Com és que va crear un paradís plagat d´homens i sense cap dona? Oi, He ho podieu afegir a l´entrevista… que açò de la sexualitat als sants i profetes sempre ha estat una cosa molt amagada.

 2. Imagine que la entrevista es va fer en el Viscayo de Castalla, davant d’una bona gaspatxá. Ara … preparat per a la furibunda reacción dels islamistes …

 3. L’entrevista em sembla que es va realitzar a “L’ovella negra”, un bar que recomane a tothom, que està al Raval de Barcelona, molt apegat a la Rambla i un carreró molt conegut per la Moreneta.

  Vamoraver Merce… cualquier asociación seria es exclusivamente masculina… lo demás son zarandajas feministas… Que no!!!! Que es broma!!!! Sin ponernos muy espesos imagino que las tecnologías de poder patriarcales han extendido históricamente sus zarpas dentro de cualquier estructura. Sin embargo hay un problema porque la mujer aun así es relevante. ¿Por qué? Porque lo sois instrumentalmente: traéis herederos, de ahí que quien domine la vagina domina la herencia. Esto que suena tan bruto a cualquiera que tenga cincuenta o más años en España lo entenderá perfectamente… cuando existía la figura jurídica del cabeza de familia, la imposibilidad de la mujer de tener nada a su nombre, cuenta bancaria… y corríjanme si me equivoco. Bueno… pues si la mujer sólo es relevante, desde esta perspectiva economicista “occidental”, para canalizar la herencia para todo lo demás pueden estar excluidas. Y lo están en muchas culturas y muchas religiones.

  Deixeu-me escrites les preguntes… perquè que se te presente la virgen o puedas verte con Mahoma es muy complicado. Así que las preguntas por adelantado!! LO DIGO Y LO REPITO: ESTOY CERRANDO UNA ENTREVISTA CON EL AGENTE DE LA VIRGEN DE LOS DESAMPARADOS Y PUEDO INTENTARLO CON EL SANTO/VIRGEN QUE ME RECOMENDÉIS (San Cucufato!?). Así que estaré encantado de recopilar preguntas. Alguien me sugirió en privado entrevistar a Franco o JuanCar… pero no sé no sé…

  A los islamistas los espero con mi jata -o sea, bufanda palestina del H&M- en una mano y el Corán en la otra. Veremos quién es más cruzado!! Que en Medina Laqant aún no lo sabemos a pies juntillas!!

 4. Parce…. a mi no me n’ha fet cap gràcia ni l’una ni l’altra entrevista. Això sí… ves-te en compte que potser el blog el llegix més gent de la que penses. Deixa’t les entrevistes que no eres Ana Rosa!! Nos vemos

 5. Casi me quedo en estado de shock con esa respuesta, jajajajaajajajaja. Menos mal que no me doy por aludida:
  . por el momento no he tenido hijos.
  – afeortunadamente soy autónoma, independiente y agnóstica.
  – y… mal que les pese, muchos hombres requieren, valoran y agradecen mi ayuda, profesionalmente hablando.
  – Y… afortunadamente también nací en un país y en una época en la que algo, gracias a las extremas feministas, ya teníamos adelantado. Que en otra época o me hubieran hecho Diosa o me hubieran quemado, jajajaajajajaja.

  Pero lo de la pregunta a Mahoma no iba por lo de institución seria, que si es paraíso, como en el Eden, pues hay que ir desnudo tol día y ya…. que no pasa na…. pero esa misoginia tié que venir por algo 🙂

 6. No creo que sea misoginia como la entendemos nosotros. Cada género en la cultura musulmana tiene sus roles como en la cristiana. Los adjetivos los pones tú. En el Circo sólo ponemos los hechos contrastados y las noticias más noticiosas.

 7. mmmmm perdón….. :).
  Ya que este año tengo que hacer una profunda ivestigación sobre sexualidad a nivel serio, la incluiré dentro de los hechos a contrastar que yo soy mu científica. Se agradece toda la información que pueda serme relevante.
  De todas maneras antropológicamente hablando, todo tiene una explicación y habría que indagar en eso. Sea la cultura que sea, inevitablemente en las ideas de sus personajes más simbólicos influye la personalidad y todo lo que a éstos les concierne.
  Interesante tema de debate 🙂

 8. Aunque algunos visos de verdad en lo que dices sí veo… las tres grandes religiones de nuestro entorno, cristianismo, islam y judaísmo, son bastante homocéntricas y las mujeres si es que aparecen en su imaginario es por valor instrumental… fíjate… parece que ya me voy repitiendo… suerte con tu investigación

 9. Gracias…
  Sí, dejaré el tema. Que a fin de cuentas mis respetos están para las creencias y demás de cada uno Y, todas las grandes religiones e ideas tuvieron su lado beno y su lado malo. Feliz día.

 10. INC… me parece que sí me dejaré el género de la entrevista por el del publirreportaje… estoy preparando uno de mi amiga Cochita

 11. Yo le preguntaría a la Mare de Deu dels Desamparats qué le pareció en su momento que pusieran una imagen suya en la escalinata de la Casa Consistorial. Siguiendo con el hilo, le preguntaría si, en justa correspondencia, van a poner una foto de Mayte Parra en la Iglesia de la Transfiguración del Señor.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s